اصلاح شبکه فرسوده توزیع آب شرب مهمترین درخواست شهروندان شهر قدس
رتانیوز_ سخنگوی شورای اسلامی شهرقدس خطاب به مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب شهر و شهرکهای غرب تهران عنوان کرد: افزایش پیمانکاران بخش توسعه پروژه فاضلاب شهری و همچنین اصلاح شبکه فرسوده توزیع آب شرب مهمترین خواسته شهروندان قدس در بخش خدمات شهری است.
به گزارش رتانیوز و به نقل از اداره ارتباطات و امور بین الملل شورای اسلامی و شهرداری قدس، داود گرجی در جلسه رسمی شورای اسلامی شهرقدس که با حضور مهندس اکبریان مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهر و شهرکهای غرب تهران، معاونین فنی و درآمد این شرکت، مدیر آبفای شهرستان قدس و مختاری شهردار برگزار شد، گفت: اعضای شورا بعنوان منتخبین مردم از تلاش شبانه روزی ابفای شهرستان قدس برای رفع مشکلات تامین آب شرب و قطعی آب در نقاط مختلف شهر تشکر نموده و از زحمات جناب مهندس اکبریان و مجموعه تحت الامر ایشان بواسطه گرفتن امتیاز تخصیص ۱۵۰ لیتر آب در ثانیه از خط انتقال آبهای سطحی سد بیلقان به تهران برای شهرستان قدس به نمایندگی از مردم شهید پرور این شهر قدردانی مینماییم و امیدواریم هر چه سریعتر عملیات اجرایی این امر مهم به اتمام برسد و آب حاصله وارد مدار مصرفی شهروندان گردد زیرا این امر هم در کمیت و هم کیفیت آب شرب شهرستان قدس تاثیر قابل توجهی خواهد داشت.
وی با اشاره به موضوع جلسه در خصوص تصویب تبصره ۳ فاضلاب گفت: در دوره گذشته که شورای وقت تبصره ۳ فاضلاب را مصوب و به شرکت آبفا اجازه اخذ تبصره ۳ فاضلاب را داد، مدیر عامل وقت این شرکت در صحن شورا قول اتمام پروژه فاضلاب شهری شهر قدس را در یک فرجه ۴ ساله بعد از تصویب تبصره ۳ فاضلاب را دادند که متاسفانه امروز پس از گذشت پنج سال فقط ۶۰ درصد این پروژه انجام شده است.
گرجی اظهار داشت: اضافه کردن بار مالی به شهروندان و همچنین حفاری های پی در پی آب و فاضلاب چه در بحث پروژه فاضلاب و چه در بحث ترمیم شبکه فرسوده انتقال آب شرب زمینه نارضایتی شهروندان از مدیریت شهری را فراهم نموده است که انتظار میرود مجموعه مدیریت آبفای شهر و شهرکهای غرب تهران در این خصوص چاره ای اندیشیده و این معضل را هر چه سریعتر مرتفع نماید زیرا هرچه اتمام پروژه فاضلاب شهری زمانبر شود، زمینه آلودگی منابع محدود زیر زمینی آب و همچنین نارضایتی شهروندان را در پی خواهد داشت.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قدس به همکاری مطلوب شورای اسلامی شهر و شهرداری قدس با شرکت آب و فاضلاب اشاره کرد و اظهار داشت: این نوع همکاری واقعا در استان بی نظیر است و شرکت آبفا از این موقعیت بدست آمده باید در راستای توسعه پروژه فاضلاب و ترمیم و تعویض شبکه فرسوده انتقال آب بیشترین استفاده ممکن را بکند.