تاریخ : جمعه, 11 فروردین , 1402 Friday, 31 March , 2023
2

رکود بازار بازار ایران با ورود اجناس بی کیفیت چینی

  • کد خبر : 70
  • ۱۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۸
رکود بازار بازار ایران با ورود اجناس بی کیفیت چینی

رییس اتحادیه لوازم الکتریکی شهریار رکود بازار بازار ایران با ورود اجناس بی کیفیت چینی رییس اتحادیه لوازم الکتریکی شهرستان شهریار گفت: ورود اجناس بی کیفیت و ارزان قیمت چینی باعث رکود در بازار لوازم الکتریکی شده است. اسماعیلی افزود: به دلیل مشکلات اقتصادی مردم نیز به دنبال کالاهای ارزان قیمت هستند و چندان به […]

رییس اتحادیه لوازم الکتریکی شهریار

رکود بازار بازار ایران با ورود اجناس بی کیفیت چینی

رییس اتحادیه لوازم الکتریکی شهرستان شهریار گفت: ورود اجناس بی کیفیت و ارزان قیمت چینی باعث رکود در بازار لوازم الکتریکی شده است.

اسماعیلی افزود: به دلیل مشکلات اقتصادی مردم نیز به دنبال کالاهای ارزان قیمت هستند و چندان به کیفیت توجه ندارند که نمونه بارز این امر وجود لامپهای ارزان قیمت چینی در بازار است در حالیکه تولیدات داخلی کشور بسیار با کیفیت تر می باشد.

وی با اشاره به اینکه واحدهای رنگسازی و تولید کنندگان تابلو برق نیز تحت پوشش اتحادیه لوازم الکتریکی هستند افزود: وجود کالاهای ارزان قیمت چینی و نبود بازار فروش باعث شده تا تولید کنندگان این بخش نیز با ضرر و زیانهایی مواجه شوند و ضمن تعدیل اغلب نیروها، ظرفیت تولید را نیز کم نمایند.

وی خاطر نشان کرد: به تمامی واحدهای تحت پوشش اتحادیه ابلاغ نموده ایم که از تولیدات با کیفیت داخلی استفاده نمایند و تبلیغات گسترده ای نیز در این راستا صورت گرفته است.

اسماعیلی در ادامه  مشکلات دارایی و بیمه را از دغدغه های صنف لوازم الکتریکی دانست و افزود: بسیاری از واحدها توان پرداخت مالیات را ندارند و باعث جریمه آنها می شود که اتحادیه در حد امکان با دادن معرفی نامه به اداره دارایی ، خواستار بخشودگی جرایم آنها می شود.

وی نداشتن بیمه را از دیگر مشکلات صاحبان صنوف دانست و افزود: متاسفانه افرادی که پروانه کسب به نامشان است را بیمه نمی کنند که باید پروانه را به نام دیگران تغییر دهند.

اسماعیلی تعداد اعضای اتحادیه لوازم الکتریکی شهریار را حدود ۴۰۰ نفر دانست و بیان کرد: به دلیل نبود بازار فروش ، رکود در ساخت و سازها، و همچنین بالا بودن نرخ اجاره مغازه ها ، تعداد لوازم الکتریکی ها با کاهش مواجه بوده است.

وی در باره نحوه برخورد با واحدهای فاقد پروانه کسب و کار افزود: اخذ پروانه برای واحدهای صنفی ۱۵ تا دو ماه به طول می انجامد و  حدود ۸۰۰ هزار تومان هزینه در بر دارد ولی اغلب اعضا قادر به پرداخت این مبلغ نیستند بنا براین از سیستم تشویقی برای اخذ پروانه استفاده نموده و اجباری به آنها وارد نمی کنیم.

اسماعیلی باره تخلفات صنفی نیز افزود: بازرس این اتحادیه بطور مستمر کار نظارت بر اصناف را انجام داده و اگر شهروندی شکایتی در این حوزه داشته باشد در اغلب موارد از اهرمهای تشویقی و همچنین جلب رضایت طرفین استفاده می شود .

وی در ادامه خواستار همکاری بیشتر اداره اماکن و تسریع در زمینه بررسی تخلفات صنفی و پلمپها شد و افزود: حدود  ۳۴ اتحادیه در شهریار فعال است که باید با سرعت عمل بیشتری به تخلفات صنفی رسیدگی شود.

رییس اتحادیه لوازم الکتریکی شهریار در خصوص روند کاری اتحادیه  افزود: خوشبختانه با همکاری اعضای اتحادیه توانستیم بدهی های گذشته و همچنین اقساط مکان اتحادیه را بطور کامل پرداخت نماییم.

وی ضمن تقدیر از اعضای اتحادیه الکتریکی، شیشه و آینه و تزینات و گل وگیاه که در رای گیری ۱۹ تیر شرکت کردند گفت: کلیه اعضا با حضور خود و شرکت در انتخابات مسئولیت ما را بیش از پیش سنگین کردند و امیدوارم خدمتگذار لایقی برای آنها باشم

ایشان در پایان ضمن انتقاد از کسانی که در انتخابات اصناف مداخله بیجا می نمایند اشاره داشت بهتر است روسای هر صنفی در انتخابات داخلی خودشان فعال باشند و از دخالت بیجا در انتخابات سایر اتحادیه ها خودداری نمایند.

تنظیم خبر: مرداد ماه ۹۶

 

لینک کوتاه : https://www.retanews.com/?p=70

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.