یکی از انتظارات، البته بهتر بگویم آرزوی دیرینه شهریاریها، حضور ورزشکاران این شهر در لیگ یک کشوری بود. هرچند در ورزش های انفرادی نظیر کشتی این اتفاق بارها افتاده است اما هیچگاه در یک تیم شهریاری، بخصوص در مسابقات توپی این اتفاق رخ نداده است. شهریار جوانان مستعدی در رشته والیبال دارد که برخی از آنها در سطح بین المللی هم صاحب نام هستند. بنابراین شهروندان این شهر با توجه به استعدادهای فراوانی که در این میان خودشان دارند مدتها است در آرزوی داشتن تیم والیبال در لیگ یک کشوری را در سر پرورندهاند تا اینکه محمدصادق کولیوند به این خواسته دیرینه شهروندان پاسخی در خور و شأن شهروندان داد و بالاخره برای اولین بار تیم والیبال شهریاریها با دستور و حمایت مستقیم شهردار شهریار و همچنین حضور پیشکسوتان، دلسوزان و جوانان همین شهر راه اندازی و راهی لیگ یک کشوری شد.
محمد صادق کولیوند شهردار شهریار از حضور تیم والیبال این شهرستان برای نخستین بار در مسابقات لیگ کشوری خبر داد و گفت: در رشته های گروهی این نخستین حضور برای مسابقات لیگ خواهد بود و با توجه به ظرفیتها و استعدادهای خوبی که در رشته والیبال در شهریار وجود دارد، با پیگیریهای انجام شده، توانستیم امسال در رده جوانان در سطح لیگ استان تهران باشگاه های دسته یک تیم والیبال را حمایت کنیم و در رده سنی بزرگسالان نیز در سطح دسته یک کشوری گروه ب وارد مسابقات شویم.
وی با بیان اینکه این حضور می تواند نوید بخش آینده موفقیت آمیز والیبال باشد، اظهار داشت: ما وارد عرصه ای شده ایم که اگر ادامه دار باشد، سالیان سال می توانیم نام شهریار را در مسابقات سطوح بالاتر در رشته والیبال درخشان ببینیم و با حمایتهای بیشتر نیز می توان در سطح آسیا پرچم شهریار را بالا برد.
شهردار شهریار همچنین با تاکید بر استفاده از ورزشکاران جوان و آماده سازی و حمایت آنها برای حضور در میادین ورزشی افرود: از آنجا که زمان زیادی برای تمرین تیمها نبود، تمام قد از جوانان استفاده کردیم تا هم در آینده پشتیبانی شوند و هم برای رده های سنی بالاتر در سالهای آینده ورزشکاران ورزیده ای داشته باشیم.
بنا بر گزارش خبرنگار سرافرازان، در حال حاضر حسین وزیری بعنوان مدیر فنی تیم، مهیار گلچین سرپرست و مدیر مالی، طاهر نفریه سرمربی، محمدرضا قدرت بیگلو و هاشم خو و علیرضا شاهمیری کمک مربی تیم و ایرج افشاری آنالیزور خواهند بود و در تمرینات تیم والیبال از افراد پیشکسوت و صاحب تجربه و صاحب نظر مانند آقایان خمسه، امام علی، مقصودی و چماقلو نیز استفاده شده است و در مجموع می توان گفت که تعامل و همدلی خوبی میان شهرداری و والیبالیست های شهریاری وجود دارد گفتنی است تیم والیبال شهریار پنجشنبه به این مسابقات در شهرستان تفرش اعزام شد تا با افتخار تلاش کنند و نام شهریار را در حوزه ورزش زبانزد نمایند.
به نظر می رسد؛ ریل گذاری مناسب اعتبارات مالی در حوزه های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی و همچنین استفاده صحیح از نیروهای دلسوزی که در همین شهرداری حضور دارند و البته تلاش بی وقفه و دقیق آنها می تواند برای شهریار و مجموعه مدیریت شهری کسب افتخار و خوشنامی را به همراه داشته باشد. محمدصادق کولیوند این روزها سکان مدیریت این شهر را در حوزه فرهنگی ـ ورزشی و اجتماعی بخوبی هدایت می نماید و انتخاب دقیق مدیران میان رده شهرداری در این حوزه و حمایت مجموعه اعضای شورای اسلامی شهر شهریار از شهردار منتخب خویش، نوید بخش روزهای خوب برای شهروندان شهریار را به همراه خواهد داشت.