میدان میوه و تره بار شهریار، نگین باراندازهای غرب استان تهران می شود
رتانیوز _ شهریار یکی از قطب های تولید میوه های سردرختی و محصولات کشاورزی استان تهران است ایجاد بستر مناسب جهت توزیع مستقیم محصول از دغدغه های دیرین تولید به شمار می رود شهرداری شهریار با راه اندازی یک بارانداز مناسب علاوه بر حل این معضل، از افزایش قیمت و هدر رفت محصولات کشاورزان نیز جلوگیری خواهد کرد.
گروه ساختمانی فلورانس
به گزارش خبرنگار رتانیوز میدان میوه و تره بار شهریار پس از سالها توقف که در مراحل اولیه تجهیز کارگاه معطل باقی مانده بود؛ در شورای دوره چهارم با تدبیر مدیریت شهری، ایجاد معاونت سرمایه گذاری و ورود سرمایه گذار جدید، این پروژه جان دوباره ای به خود گرفت.

میدان میوه و تره بار شهریار، نگین باراندازهای غرب استان تهران می شود
علی میرعزیززاده مدیر کل گروه ساختمانی فلورانس با اشاره اجرای موفق چندین پروژه در خصوص احداث میادین میوه و تره بار گفت: رویکرد گروه ساختمانی فلورانس سرمایه گذاری در طرح های مشارکتی است و تاکنون توانسته ایم پروژه های مختلفی را در استان های تهران و البرز اجرا نمائیم. پروژه بزرگ میدان میوه و تره بار از منظرهای مختلف مورد تاکید طرفین پیمان است.
میرعزیززاده در این خصوص گفت: طرح پیشین که برای اجرای این میدان درنظر گرفته شده بود بسیار ساده و قدیمی بود که با همفکری و تاکید مجموعه مدیریت شهری با مشاور طرح و شرکت ساختمانی فلورانس به یک پروژه ایده آل تبدیل شد زیبایی، استحکام، برخورداری از مصالح مرغوب و ایجاد کریدور مناسب در طراحی جدید در دستور کار ما قرار گرفت و خوشبختانه توانستیم با توجه به وجود تمام مشکلات و دشواری ها به پیشرفت ۴۵ درصدی دست پیدا کنیم.
موانع رشد پروژه
میرعزیززاده با اظهار اینکه چهار عامل مانع پیشرفت منطقی پروژه میدان میوه و تره بار شهرداری شهریار بود گفت: معضل گرانی مصالح ساختمانی بخصوص در بخش آهن، حریم شرکت گاز، مشکلات تائیدیه های نظارت و فراهم نشدن بستر انتقال اسناد مالکیت در بخش های تکمیلی چهار موضوعی بود که باید با آن دست و پنجه نرم می کردیم.
به گزارش خبرنگار افکار وجود حریم شرکت گاز در این پروژه، توقف ۹ ماهه ای را برای اجرای آن به همراه داشت که با همت عالی مهندس بابایی معاون سرمایه گذاری شهرداری شهریار، این مشکل هم پشت سر گذاشته شد هرچند حمایت های احسان درخشان نسب شهردار شهریار و همچنین مجموعه شورای اسلامی شهر را در این مسیر باید ستود.
میرعزیززداده وجود معارض دیگر در زمین این طرح را از دیگر عوامل کندی اجرای پروژه نام برد و افزود: این معارض علاوه بر توقف در اجرای پروژه یک مشکل دیگری را هم برای ما فراهم کرد و آن حذف یک هکتار از ۲۷ هکتار زمین تعریف شده برای طرح بود لذا خارج شدن حریم شرکت گاز و معارض فوق، باعث شد ۲٫۲ هکتار از ۲۷ هکتار کاسته شود بنابراین نقشه اولیه دستخوش بازبینی و تغییراتی شد و در نتیجه ۱۸ باب غرفه از مجموعه پیش بینی شده کاسته شد.
تدبیر معاون سرمایه گذاری شهرداری
سرمایه گذار و مجری طرح فوق پس از بیان مشکلات پیش رو در اجرای پروژه میدان میوه تره بار شهرداری شهریار اذعان داشت: از آنجائیکه معاونت سرمایه گذاری شهرداری شهریار مخاطب مستقیم ما و نماینده شهرداری شهریار در طول اجرای این پروژه بود خوشبختانه توانستیم با همکاری و همفکری این معاونت تمام دشواری ها را تحمل نمائیم و بدنبال بهترین راه حل برای ادامه روند باشیم چرا که می دانستیم.
با اجرای این طرح گام بزرگی در اقتصاد شهرستان، حمایت از کشاورزان و فعالان عرصه میوه و تره بار برداشته ایم. وی ادامه داد حضور مهندس بابایی در کنار ما و تلاش های ایشان برای رفع مشکلات باعث شد تا ما هیچگاه از ادامه این مسیر و تحمل مشکلات نا امید نشویم.
باراندازه مدرن و مجهز
میرعزیززاده با توجه به تجربیات موفقی که در احداث میادین مختلف میوه و تره بار داشت گفت: تمام محاسبات ورود و خروج خودروها، کامیون و کامیونت ها را در طرح دیده ایم، احداث سردخانه، مسجد، ساختمان اداری، باسکول ها، هتل و اقامتگاه، پارکینگ طبقاتی و غیره از یک سو و کیفیت و زیبایی مصالح از سوی دیگر می تواند این مرکز را به قطب بارانداز میوه و تره بار در غرب استان تهران تبدیل کند چرا که این مجموعه با توجه به تامین سرانه های فوق به منزله یک شهرک تجاری مسکونی به شمار خواهد رفت.
مدیر کل گروه سرمایه گذاری فلورانس با بیان اینکه ۱۵۱ بابت غرفه در این پروژه تامین خواهد شد گفت: به غیر از ساخت غرفه ها، این مجموعه دارای ساختمانهای اداری به منظور استقرار بانکهای عامل، شرکت های بیمه و حمل و نقل و … می باشد که در مساحتی حدود ۳۳۰۰ مترمربع و در سه طبقه می باشد که بخشی از آن نیز جهت ایجاد سالن کنفرانس، رستوران، فضای اداری و استقرار سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری شهریار پیش بینی شده است. فضای کافی برای ایجاد ۴ واحد کارگاه بسته بندی و صنایع تبدیلی، ۵ باب انبار، سردخانه به ظرفیت ۱۷ هزار تن و همچنین ایجاد درمانگاه و استقرار واحدهای ایمنی و بهداشت تامین شده است.
همدلی؛ پایان سخن
میرعزیززاده در پایان از رهنمودهای احسان درخشان نسب شهردار شهریار و همچنین همدلی اعضای شورای اسلامی شهر شهریار برای پیشبرد این پروژه تقدیر و تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد با چنین عزمی که در مجموعه شرکت فلورانس وجود دارد و اعتمادی که در مجموعه مدیریت شهری نسبت به این شرکت احساس می شود امیدواریم بتوانیم تا آذرماه سال آینده میدان میوه و تره بار شهریار را به بهره برداری برسانیم و زمینه اشتغال نزدیک به ۳۰۰۰ نفر را فراهم نمائیم.
تهیه و تنظیم گزارش: اسماعیل بکلیان
رتانیوز بهترین مرجع اخبار شهرستانهای شهریار، قدس و ملارد
اونجا در قریه بها مالکش قدره تونستنبکننتره بار ۱۶هزار متری کنار رودخانه دو سند تفکیکی که تک بر گ وبنام تره بار نمیشه رو بروشه تره بار مجسمه سنگیها برای خواندن نیست برای عبرت پشتش یه جای استراتیژیک باربری که در سیل نانی هم بچهای شهرک اقماری به بدن زدن قواره بزرگتره بنام کس دیگری شده که زحمت ازاد کردن و بدهی هنگفت بانک کشاورزی شعبه شهریار و جریمه پسر مالکش که همنامیم برای ازادی از رجایی شهر داده شد که با همه این اوصاف هنوز نه داخل رفتم نه گرفتم مدرکی یه بدهی پول دستی دلاری بوده بینمونم اونمگفتیم هر موقع داشت بده کایی که اسیری ازاد بشه منطقی