تاریخ : جمعه, 11 فروردین , 1402 Friday, 31 March , 2023
0
شهردار باغستان در جمع جامعه مهندسان ناظر باغستان عنوان کرد:

ناظران ساختمانی مسئولیت سنگینی در برابر جان مردم دارند

  • کد خبر : 9148
  • ۲۷ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۸
ناظران ساختمانی مسئولیت سنگینی در برابر جان مردم دارند
شهردار باغستان گفت: کسانی که در امر ساختمان سازی نظارت می کنند، مسئولیت سنگینی در برابر جان و مال مردم دارند و کسانی که این مسئولیت را قبول می کنند افرادی شجاع هستند.

به گزارش رتانیوز به نقل از سرافرازان، شهردار باغستان گفت: کسانی که در امر ساختمان سازی نظارت می کنند، مسئولیت سنگینی در برابر جان و مال مردم دارند و کسانی که این مسئولیت را قبول می کنند افرادی شجاع هستند.

یگانه مظهر در مراسم گرامیداشت روز مهندس که با حضور جمعی از مسئولان شهر باغستان برگزار شد افزود:  زلزله خوی و ترکیه که اخیراً همه مردم را متاثر نمود باید درس عبرتی برای مهندسین ساختمانی باشد زیرا دیدیم که در میان حجم وسیعی از تخریب ها، ساختمان هایی سالم و بدون آسیب وجود دارد  در حالی که نیروی زلزله برای همه آنها یکسان بود که این موضوع اهمیت نظارت و تعهدات پیمانکار، کیفیت مصالح ساختمانی را نشان می دهد.

وی اظهار داشت: طبق تبصره ۷ ماده ۱۰۰ شهرداری مهندسین ناظر متخلف و کسانی که در امر ساخت و ساز کم کاری کنند باید معرفی شوند و ما  از این افراد انتظار داریم که مسئولیت خطیر خود را به درستی انجام دهند زیرا عدم نظارت درست و گزارشات به موقع و عدم توجیه مالکین مشکلاتی را هم برای مهندسین و هم مالک و شهرداری ایجاد می کند .

وی بی نظمی در ساخت و ساز در باغستان و شهرهای اطراف را متذکر شد و گفت: در اغلب این ساخت و سازها مالکین به خوبی توجیه نشده‌ و مشکلاتی را برای شهرداری ایجاد می کنند.

وی در خصوص صدور پروانه برای طبقات بالا در برخی از مناطق شهر گفت: اداره شهر بر اساس برنامه و در قالب طرح و ضوابط پیوسته انجام می شود و از آنجا که قسمت های مختلف شهر کاربری های مختلفی دارد و ساخت و ساز ها بر اساس تراکم های مختلف تقسیم بندی می شود، شهرداری نیز طبق تراکم پروانه صادر می کند و اگر کسی متقاضی طرح و برنامه های مغایر با قانون باشد باید درخواست خود را به شهرداری ارائه داده که آن را در کمیسیون های مختلف بررسی می کنیم و در صورت صلاحدید مجوز آن را صادر می‌کنیم.

وی اظهار داشت: در برخی از مناطق شهر مجوز ۵ طبقه یا چهار طبقه داده می شود ولی مجوز شش طبقه در کنار آنها جایز نیست ولی اگر مالکان بتوانند پارکینگ را تامین کنند و سطح اشغال مزاحم نداشته باشند می تواند درخواست خود را به شهرداری ارائه دهند و ما نیز موافقت کمیسیون ها را دریافت و پروانه را صادر می‌کنیم.

وی تصریح کرد:  در حال حاضر تعرفه ای که سازمان نظام مهندسی دریافت می کند دو تا سه برابر تعرفه شهرداری است و بیشتر تاخیر در روند صدور پروانه در سازمان نظام مهندسی صورت می گیرد و شهرداری برای سهولت کار سازندگان این اجازه را می دهد که قبل از صدور پروانه، کار ساخت و ساز طبق نقشه شروع شود تا پروسه صدور پروانه کمتر شود، همچنین شهرداری این اجازه را می دهد که سازندگان با نقشه معماری کار ها را انجام دهند و عوارض را پرداخت کنند چون هرساله افزایش عوارض را در شهرداری خواهیم داشت و این موضوع کمک به سازندگان است.

لینک کوتاه : https://www.retanews.com/?p=9148

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.