تاریخ : جمعه, 11 فروردین , 1402 Friday, 31 March , 2023
1
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد:

ورزش شهرستان ملارد نیاز به حمایت بیشتری دارد

  • کد خبر : 9108
  • ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۲:۱۶
ورزش شهرستان ملارد نیاز به حمایت بیشتری دارد
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد گفت: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این شهرستان برای رونق و توسعه امر ورزش نیاز به حمایت های بیشتری هست زیرا حق مردم ملارد بیشتر از امکانات فعلی می باشد.

به گزارش رتانیوز به نقل از سرافرازان، رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد گفت: با توجه به ظرفیت ها و پتانسیل های موجود در این شهرستان برای رونق و توسعه امر ورزش نیاز به حمایت های بیشتری هست زیرا حق مردم ملارد بیشتر از امکانات فعلی می باشد.

رسول ضابطیان در گفتگو با خبرنگاران افزود: در حال حاضر سرانه ورزشی در ملارد ۴۰ سانتی متر است که این رقم در بخش مرکزی ۲۶ سانتیمتر و در صفادشت به خاطر جمعیت کمتر و تعداد سالن‌های بیشتر ۱۱۵ الی ۱۲۰ سانتیمتر می باشد .

وی با اشاره به اینکه در برخی از مناطق مانند سرآسیاب غربی و مارلیک فضای توسعه و زمین برای افزایش سرانه های ورزشی وجود ندارد افزود: سالن شهدای امنیت که سال ۸۹ زمین آن واگذار گردید و تا سال ۱۴۰۰ هیچ اقدامی برای آن انجام نشده بود، امسال ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و فاز دوم آن از مرداد ماه امسال شروع شد که یک سالن را نیز در دهه فجر امسال بعد از ۹ سال رکود  با ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان افتتاح کردیم.

وی تاکید کرد: هدف ما این است که هیچ پروژه را نیمه تمام باقی نگذاریم زیرا با توجه به تورم و برگشت بودجه ها، مشکلات پروژه ها بیشتر می شود. ضابطیان کلنگ زنی چمن مصنوعی مارلیک در وسعت هشت هزار متر زمین که از سوی شهرداری تامین گردیده را از پروژه های در حال احداث و گفت: این پروژه ۳۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته و بودجه خوبی برای آن لحاظ شده که در تلاش این بودجه را افزایش و پروژه را به سرعت به سرانجام برسانیم.

وی اضافه کرد: خانه شطرنج نیز در وسعت یک هزار متر مربع بودجه خوبی دارد که در تلاشیم با جابجایی پروژه ها ، اعتبارات بیشتری را جذب نماییم و سال آینده شاهد افتتاح آن ها باشیم .

رئیس اداره ورزش و جوانان ملارد سه پروژه اولویت دار شهرستان را دادن مطالبات پیمانکار سالن شهدای امنیت، چمن مصنوعی مارلیک و خانه شطرنج دانست و گفت: افتتاح خانه جوان، تجهیز اماکن در روستاهای محروم، تعمیر و انشعابات و کفپوش ها از سوی اداره کل برای ما تعریف شده که در صورت تأمین منابع اقدامات خوبی در این زمینه نیز انجام خواهد شد.

وی در ادامه تعداد ورزشکاران سازمان یافته و دارای بیمه را در ملارد  ۱۳ هزار و ۱۰۰نفر اعلام کرد و گفت: از این تعداد هشت هزار و ۴۶۳نفر مرد و بقیه زن هستند و خوشبختانه تاکنون گزارشی در خصوص تخلف بیمه های ورزشی به ما گزارش نشده است .

رئیس اداره ورزش و جوانان ملارد گفت: این شهرستان مهد کاراته در بخش بانوان است که امسال  از تیم ۹نفره کاراته کشور اعزامی به مسابقات خارج از کشور ،شش نفر از بانوان ملارد ای بودند که باعث افتخار منطقه می باشند.

وی تصریح کرد: تا کنون در رشته‌های مختلف ورزشی به جز رشته های سبکی در مسابقات استانی ۳۵ مدال طلا، ۴۰ نقره و ۳۲ برنز و در مسابقات کشوری ۲۳ مدال طلا، ۱۷ نقره و ۲۰ برنز و در مسابقات آسیایی دو  مدال طلا، ۱۵ نقره و ۳ برنز کسب کرده‌ایم که این افراد از سوی مسئولان و بخش خصوصی مورد تقدیر قرار گرفتند ولی وظیفه خود میدانیم که فعالیت این افراد را نادیده نگیریم و بتوانیم تقدیری از آنها بعمل آوریم.

وی در ادامه افزود: برای ورزشکاران مدال آور در مسابقات جهانی و آسیایی غیر سبکی،  دو الی سه بنر در سطح شهر نصب می کنیم که امیدواریم رسانه‌ها و خبرنگاران نیز در معرفی نوابغ ورزشی شهرستان ملارد بیشتر کار کنند تا این افراد بهتر دیده شوند.

وی در ادامه به فعالیت ۱۴۲ باشگاه ورزشی خصوصی در ملارد اشاره کرد و گفت: اداره ورزش و جوانان برای اخذ مجوز هزینه‌ای از باشگاه داران نمی‌گیرد و فقط هزینه خزانه دولت است و ما سعی کردیم که برای حمایت از باشگاه های ورزشی روند اخذ مجوز را تسهیل ببخشیم و بازرسی های ما منجر به تذکرات لسانی باشد و تا کنون هیچ باشگاه متخلفی جریمه نقدی نکردیم زیرا معتقدیم که باشگاه ها بنگاه‌های اقتصادی هستند که هرچه ورزشکار بیشتری جذب کنند ورزش منطقه پویا تر خواهد شد.

به گفته وی حدود ۱۷ باشگاه مجوز ندارند که ۱۰باشگاه در حال اقدام برای اخذ مجوز می باشد و چون برخی رشته های ورزشی نیاز به وسعت بیشتری دارند ما سعی کردیم برای مجوز اعداد و ارقام کوچک را نادیده بگیریم،  ولی در برخی رشته ها حتماً باید فضای کافی برای فعالیت ورزشکاران لحاظ شود تا مانع از آسیب های احتمالی گردد و از سویی در صورت هرگونه حادثه و استفاده از خدمات بیمه‌ای، داشتن مجوز الزامی است.

وی در ادامه به فعالیت حوزه جوانان اشاره کرد و گفت: اداره ورزش و جوانان به عنوان دبیرخانه شورای جوانان فعالیت دارد ولی متاسفانه در سنوات گذشته موضوع جوانان در وزارت ورزش و جوانان مغفول مانده که در دولت سیزدهم اتفاقات خوبی در این خصوص رخ داده است.

وی اظهار داشت: تا سال ۱۴۰۰ هیچ سازمان مردم نهادی در ملارد ثبت نشده بود که امسال سه سمن به نام های راهیان نشاط آفرین، پویشگران تندرستی و نشاط، کانون جوانان اسوه شکل گرفته و چهار سمن نیز در حال اتمام کار هستند که به زودی احکام شان تقدیم می‌شود و قطعاً این سازمان های مردم نهاد سرعت بخش کارها و امورات جوانان خواهند بود.

وی خاطر نشان کرد: شورای جوانان هفت کمیسیون ازدواج و خانواده، مشارکت های اجتماعی، اشتغال، اوقات فراغت، آسیب های اجتماعی، فضای مجازی و بین المللی دارد که کمیسیون بین المللی آن در سطح عالی تر کار می کند ولی بقیه کمیسیون ها در شهرستان فعال شده و همه دستگاه های اداری و اجرایی عضو آن هستند.

وی برگزاری ۱۵ کارگاه آموزشی در باشگاه ها و تشکیل ستاد ازدواج آسان را از فعالیت‌های حوزه جوانان در ملارد عنوان کرد و گفت: سال ۹۹ اتفاقات خوبی در حوزه ازدواج آسان انجام شد و اصناف نیز پای کار آمدند و خدمات رایگان به زوجین ارائه می دادند که با شروع بیماری کرونا این اقدامات محدود شد که امیدواریم با برگزاری کارگاه های آموزشی و استفاده از ظرفیت های کمیسیون ها ازدواج آسان را در شهرستان رواج دهیم.

لینک کوتاه : https://www.retanews.com/?p=9108

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.